GROOTHANDELAAR-ELEKTRONISCHE-SIGARETTEN-nl

Drapeau.png

 

GROOTHANDELAAR ELEKTRONISCHE SIGARETTEN EN E-LIQUIDS BRUSSEL BELGIË.

De markt voor elektronische sigaretten is al enkele jaren in voortdurende ontwikkeling. In 3 jaar tijd is het aantal vaporizers verdubbeld. Inderdaad, veel rokers bewegen zich in de richting van de elektronische sigaret om de klassieke sigaret te stoppen.

Door deze sterke groei heeft de e-sigarettensector geleid tot de opkomst van nieuwe spelers en winkels, maar vooral van divers en gevarieerd materiaal. Er is een enorme keuze aan producten beschikbaar voor u, maar het is moeilijk om de trend van de sector te volgen en de verwachtingen van uw klanten in kaart te brengen.

CIG2PRO, VERTROUWDE PARTNER.

Het is tegenwoordig essentieel om dichter bij een groothandelaar in elektronische sigaretten te komen. Cig2Pro heeft een hoge zichtbaarheid en een goede kennis van de markt gedurende enkele jaren. Door te werken met een groothandelaar die in contact staat met fabrikanten en klanten kunt u bovendien producten hebben die bij u passen en zonder voorraadtekorten!

Cig2Pro is gespecialiseerd in de groothandel in elektronische sigaretten en e-vloeistoffen voor professionals in de sector! Onze catalogus bevat duizenden productreferenties om aan alle behoeften van de markt te voldoen. Ideaal gelegen in Brussel en met 1 magazijn, leveren wij aan professionals in heel België maar ook in heel Europa!

DE VOORDELEN VAN CIG2PRO

Als u een speciaalzaak heeft, is het altijd voordelig om de producten bij een groothandelaar in elektronische sigaretten te bestellen. Inderdaad, uw leverancier werkt dagelijks met vele fabrikanten en grote merken waardoor hij een perfecte kennis heeft van de sector en zijn belangrijkste spelers.

Een elektronische sigarettengroothandel heeft een breed scala aan producten en omdat ze in grote hoeveelheden worden ingekocht, profiteren ze van voorkeurstarieven die een directe invloed hebben op uw aankoopprijs als partner. Bovendien levert Cig2Pro uw producten, wat u veel tijd bespaart.

DE CIG2PRO-ERVARING

Onze gespecialiseerde teams bestaan uit vaporizers en experts op het gebied van e-sigaret en e-liquid. Daarom besteden ze veel aandacht aan de keuze van materialen en producten. Door met Cig2Pro te werken, kunt u exclusieve high-end en 100% Belgische producten bestellen die weinig andere winkels hebben!

De herkomst van onze producten is 100% gegarandeerd!

Wij leveren rechtstreeks aan fabrikanten en grote merken. Als groothandelaar zijn alle e-sigarettenproducten die wij verkopen van onberispelijke kwaliteit en voldoen ze aan alle geldende veiligheidsnormen. Om te kopen bij een groothandelaar e-sigaret is het hebben van een breed scala aan producten in een enkele levering en dus het vergemakkelijken van uw aanvulling en het voorkomen van tekorten!

Bent u een handelaar die vape producten ?

Bij ons vindt u een groot aanbod kwaliteitsvolle. CIG2PRO is de groothandel voor retailers, handelaar ,winkeliers of resellers binnen de e-sigaretten branche. Cig2pro is een op en top Belgische groothandel,wij verzorgen de Belgische distributie van een aantal gekende merken op het vlak van dampen: met name e-liquids,e-sigaretten en accessoires voor damp winkel (vape shop).

Wij zijn groothandelaars in elektronische sigaretten, gevestigd in België. Wij distribueren naar wederverkopers. Wij bieden enorme kortingen en aantrekkelijke stimulansen voor wederverkopers van elektronische sigaretten.   Ons doel is dat onze klanten ons zien als een distributeur die:

- Relevante en gemakkelijk te verkopen producten van hoge kwaliteit levert, net als ons B2B-portaal.

- ALTIJD een oplossing vindt voor de problemen die zich kunnen voordoen.

- Heeft een van de meest geavanceerde reseller-webshops van elektronische sigaretten, smaken, nieuwe vloeistoffen.

- Biedt continu nieuwe exclusieve producten en merken aan.

Merken in onze huidige groothandelsportefeuille zijn onder andere Alfaliquid, Savourea, Vampire Vape, Eliquid-France, Vincent Dans Les Vapes (VDLV), Flavour Power en Halo.

Cig2pro is een officiële vertegenwoordiging van de internationale merken van elektronische sigaretten en e-sigarettenvloeistof in België. We kiezen onze partners zorgvuldig en zoeken naar wederzijds voordelige relaties op lange termijn. We zijn momenteel actief in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Marokko en meer landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Als E-zigaretten groothandel bieden wij vloeistof aan voor dealers, wij leiden exclusief onderzochte originele producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Alfaliquid, Savourea, Eliquide France, Liquideo tot gunstige prijzen.

VEILIGE LEVERING EN CONSTANTE VOORRAAD

Wij bieden onze partners snelle, eenvoudige en efficiënte leveringen. Onze voorraad wordt dagelijks aangevuld en is altijd up-to-date waardoor wij uw producten snel en zonder vertraging van enkele weken kunnen leveren. Met Cig2Pro worden alle bestellingen dus binnen 48 uur verzonden.